Na- en bijscholing

Gedurende het jaar is er veel na- en bijscholing orthopedie in binnen- en buitenland.

De planning van de scholing staat op de kalender van de NOV-website en in GAIA (systeem voor accreditatie en registratie van accreditatiepunten). In elke editie van onze digitale nieuwsbrief NOViteiten - voor NOV-leden - staat een link naar de kalender.

NOV-Academy
De NOV-Academy organiseert na- en bijscholing orthopedie. Wilt u in samenwerking met de NOV-Academy een na of bijscholing organiseren? Meld u dan aan via nov@orthopeden.org.

Webinars terugkijken
NOV-leden kunnen de webinars van de NOV-Academy terugkijken via MijnNOV. Hiervoor krijgt u geen accreditatiepunten meer. Die krijgt u alleen als u officieel deelneemt aan een webinar.

Activiteiten aanmelden
Wilt u activiteiten aanmelden voor de kalender van de NOV-website? Stuur dan een bericht naar communicatie@orthopeden.org. In verband met de enorme hoeveelheid activiteiten, is het niet mogelijk om aparte mailings voor een congres, scholing, symposium etc. te verzorgen. De NOV-werkgroepen kunnen de verschillende activiteiten gemakkelijk verspreiden via hun eigen omgeving in MijnNOV.Beschikbare downloads


Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.