Promoveren

Elk jaar verschijnen er proefschriften van leden van de NOV. We plaatsen deze op onze website.

Proefschriften NOV-leden

De proefschriften vanaf 2020 vindt u in de categorie proefschriften van de downloads op deze website. De promoties plaatsen wij bovendien op de kalender van de NOV-website. Proefschriften van voor 2020 kunt u opvragen via nov@orthopeden.org.

Als u wilt dat wij uw proefschrift en de datum van uw promotie op de NOV-website plaatsen, kunt u uw bestanden aanleveren via het formulier waarmee u subsidie voor uw proefschrift aanvraagt, of u kunt het mailen naar nov@orthopeden.org.

Subsidieregeling

De NOV vindt het belangrijk dat alle leden en buitengewone leden van de vereniging op de hoogte zijn van de proefschriften die verschijnen. Er is een subsidieregeling om de aanstaande promovendus in staat te stellen alle leden en buitengewone leden van de NOV te voorzien van een proefschrift, of een digitale uitgave. De vergoeding bestaat uit een bijdrage in kosten van een digitale uitgave en de verspreiding van een aankondiging daarvan. De bijdrage is € 750.
(Buiten)gewone leden kunnen een aanvraag indienen bij de penningmeester. De vergoeding wordt uitgekeerd na ontvangst en beoordeling van de benodigde bescheiden conform de voorwaarden van de subsidieregeling. Het bestuur houdt zich het recht voor af te wijken van bovenstaande vergoeding.

Proefschrift verzenden

Als u uw proefschrift en de uitnodiging voor uw promotie wilt verzenden, kunt u via het secretariaat een actueel ledenbestand op adresstickers aanvragen.



Beschikbare downloads


Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.